Sun City Szabadidőközpont

Jet - ski

Ha szereted a száguldást nálunk vízen is ki tudod próbálni!A Szabadidőközpont területén kialakításra került egy jet-ski tó is!

Lehetőség van saját jet-ski használatra ill. általunk biztosított jet-skik bérlésére is! A bérléshez személyi okmányok szükségesek! Saját jet-ski esetében nincs szükség okmányokra! Bérlésre 2 db Yamaha típusú 2 személyes, 150 LE ős jet ski áll rendelkezésre!

A jet-skin kívül szükség van felszerelésre is, ami mentőmellény, melyet a szabadidőközpont biztosít a vendégek számára. A járművek megfelelnek a környezetvédelmi előírásoknak: zárt üzemanyagrendszer, ólommentes benzin, és a vízbe fújt levegővel javítják a víz oxigéntartalmát.

A jetezést vízen érdemes kipróbálni, és nagyon könnyen megvalósítható élmény. Nem kell külön tanfolyamot végezni, nem szükséges semmilyen jogosítvány, az alapvető kezelését a bérléskor magyarázzák el neked.

Gondold el, hogy 80 km/h-val hasítasz a vízen egy járművel, amelyet csupán egy kormánnyal irányítasz. Víz fröccsen az arcodba, a kezed remeg, a jet-ski is jobbra-balra mozog, súly nehezedik az egész testedre. Ha valamit elrontasz, belezuhansz a vízbe.

Minden esetben a pálya használóinak kötelező kitölteni a felelősségvállalási nyilatkozatot is!

A jet tó területén kialakításra került homokos part napozóágyakkal napernyőkkel! A jet-ski pálya közvetlen környezetében épült egy strandfoci pálya melyhez tartozik mosdó illetve illemhelyiség is amit a szabadidőközpont vendégei használhatnak.

Jet-ski bérlés

9 000Huf

3 személyes ülő

15 perc

Jet-ski bérlés

15 000Huf

3 személyes ülő

30 perc

Jet-ski bérlés

30 000Huf

3 személyes ülő

60 perc

Jet-ski bérlés

150 000Huf

3 személyes ülő

1 nap
Az ár tartalmazza az üzemanyagot!
 

Saját jármű

8000Huf

1 nap

Saját jármű

80000Huf

szezon

Saját jet-ski használata esetén plusz 2 fő részére ingyenes a belépés a létesítmény területére.
 

Életképek